top of page

En god pust - meditasjons verktøy for å finne ro i førjulsstria


Vinter stillhet i fjellet

For deg som ønsker et verktøy som øker følelsen av takknemlighet og følelsen av å høre til i naturen. For deg som ønsker å leve mer bærekraftig og samtidig nyte livet.

Jeg har akkurat vært ute og hentet posten. Det er ikke det vakre vinterfjellet fra Reineskarvet som er avbildet. Men, likevel er det en naturlig ro på denne tiden av året, som et stille pust. I stor kontrast til den yrende våren med fugleliv og til den hektiske førjulstiden for oss mennesker.

Jeg vet ikke om du kjenner deg igjen, men jeg har ønsket meg noen holdepunkt jeg alltid kan vende tilbake til som bringer stabilitet, ro og dyp glede, takknemlighet og følelsen av å høre til i naturen hvor enn jeg er, om det er mens jeg går i byen eller spiser middag med venner og familie.

For en tid tilbake laget jeg en deilig meditasjon som gir meg nettopp dette! Den minner om hvor godt det er at pusten og kroppen er forbundet til de levende plantene rundt oss.

Meditasjonen kan også gi en nesten umerkelig indre motivasjon for å enkelt velge mer bærekraftig, En god påminnelse akkurat nå før jul hvor det kan være godt med litt sterkere motstandskraft!

Finn meditasjonen ved å klikk HER.

Jeg har kalt den Pusten og Livet. Den tar 10 minutter.

Prøv den, da vel! Send meg gjerne noen ord om hvordan det har gått!

Nyt dagen og førjulstida,

Hilsen Live


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
bottom of page